+ Meer informatie

Ons Gratis - Lezers - Fonds

2 minuten leestijd

Van de penningmeester van het L.V. ontvingen wij een overzicht van ontvangen giften voor het Gratis-Lezers-Fonds vanaf 1 Jan. 1950 tot 15 November 1950. Jongel. Vereen, te Poortugaal ƒ 8.50; te 's-Gravenpolder ƒ 5.—; te Leiden ƒ 10.—; nog eens te Poortugaal ƒ 10— te Amsterdam-C. 5.—; te Gouda ƒ 5.—; te Middelburg ƒ 30.—; te Rijssen ƒ 10.—; te Scheveningen ƒ 5.—; te Dirksland ƒ 10.—; te Ridderkerk ƒ 5.—; te Vlissingen ƒ 5.—; te Rotterdam-Z. ƒ 10.—; te Krimpen aan de IJssel ƒ 5.—; te Moerkapelle ƒ 5.—; te Aagtekerke ƒ 5.—; te Opheusden ƒ 5.—; te Zaandam ƒ 5.—; B. te H. ƒ 15.— ; N. N. te Z. ƒ 2.— ; Mej. L. de K. te M. ƒ 2.—.

Behalve deze en de reeds in de nrs 8 en 11 van dezö jaargang verantwoorde giften, werd ook nog ontvangen van: E. Z. te L. ƒ 5.—; Jongel. Vereen, te 's-Gravenpolder ƒ 10.—; N. N. te G. ƒ 1.—; Jongel. Vereen. „Guido de Bres" te Rotterdam-C. ƒ 10.—; Jongel. Vereen. „O.D.S." te Capelle aan de IJssel ƒ 5.—.

Hartelijk dank voor al deze giften. Ons Gratis-Lezers-Fonds is uw gift ten volle waard. Gaarne bevelen wij het in uw aller belangstelling en milddadigheid aan. Giften hiervoor bij voorkeur op Postrekening 511152 van de penningmeester van het L.V. van Jongel. Vereender Geref. Gemeenten, Paktuinen 49 te Enkhuizen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.