+ Meer informatie

tril overgenomen varkens jna alle gehandhaafd op ;t peil van de voorgaande eek.

1 minuut leestijd

rwee organisaties verlaagden de uittaling met 3 cent. Uiteindelijk resulsrden prijzen van ƒ 3,67 tot ƒ 3,77 per voor geslachte varkens kl. E afisterij. Het is een prijs, die gemeten 1 de kostprijs, voor de ondernemer paald niet gunstig is. iet is dan ook geen wonder dat er irdt aangedrongen op interventie, ofvel het uit de markt nemen van bealde hoeveelheden, voor lagere afzet, k in de partnerlanden is de situatie inig florissant. Wel is aan de prijsdag in Duitsland een einde gekomen, en jonnen middenweeks de prijzen wat 1 te trekken. De Deense staking zal ter voor de sektor gevolg hebben, ch vooralsnog is het nog niet vast te Hen wat dat zal zijn. Men is bevreesd jr een zekere ontwrichting van de irkt als binnen niet al te lange tijd — n spreekt over drie weken — men er zal gaan slachten in Denemarken, oral voor Nederland zal men de siitie nauwlettend moeten volgen, geop de grote afhankelijkheid van de jzen van de afzet in het buitenland, de week tot 17 april werden ongeveer 1.000 varkens geslacht. Jitgevoerd werden in de week tot 24 ril 32.045 levende en 72.681 geslachvarkens uitgevoerd, alsmede 2947

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.