+ Meer informatie

Vrachtschip zoek met 37 opvarenden

1 minuut leestijd

NEW YORK — Een olievlek, een verbrande boei en een omgeslagen reddingsboot zijn zondag gevonden en geïdentificeerd als behorende tot een Panamees vrachtschip, dat met 37 bemaimingsleden in de zogenoemde Bermuda-driehoek verdwenen is.

De Amerikaanse kustwacht heeft zondag bekend gemaakt dat de voorwerpen zondag op 160 zeemijlen ten westen van Bermuda zijn gevonden, op de plaats waar het Panamese ertsschip Sylvia L. Ossa woensdag het laatst-opgevangen radiosignaal heeft uitgezonden, toen het aan de rederij meldde dat het op zijn schema was achtergeraakt door zwaar weer, waardoor men was genoodzaakt vaart te minderen.

Het schip was met een lading ijzererts op weg van Brazilië naar Philadelphia, waar het vrijdag had moeten aankomen. Toen bericht van het schip uitbleef, is de Amerikaanse kustwacht met een zoekactie begonnen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.