+ Meer informatie

Stichting wil groot bos in Markerwaard

1 minuut leestijd

WAGENINGEN — De onlangs opgerichte stichting „Bos en hout" ziet in een eventuele inpoldering van de Markerwaard goede mogelijkheden om de Nederlandse houtproduktie uit te breiden.

In het kader van de inspraakprocedure „Markerwaard" zegt de stichting dat met de inpoldering kan worden injespeeld op het dreigend tekort aan lóut als gevolg van de afnemende produktie van de houtexporterende anden.

De stichting, die vorige week donderdag met steun van de ministers van Economi.sche Zaken en Landbouw en van het bedrijfsleven is opgericht, zet zich in voor voldoende hout en houtprodukten in ons land en de juiste afstemming van het bosbeheer daar op.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.