+ Meer informatie

Pompbediende doodgeschoten

1 minuut leestijd

MAARSBERGEN (ANP) - Een 54-jarige pompbediende van een tankstation bij Maarsbergen aan de snelweg Arnhem-Utrecht is gisteravond in zijn kantoortje doodgeschoten.

Volgens een woordvoerder van de rijkspolitie is er waarschijnlijk sprake van een roofmoord. Over de eventuele daders tast de politie nog in het duister.

De man werd gisteravond tegen elf uur dood in zijn kantoortje aangetroffen door twee klanten die wilden tanken. Volgens de politie moet de man vrij kort daarvoor zijn doodgeschoten. De politie, die het erop houdt dat roof het motief is geweest, hoopt dat een grootscheeps rechercheonderzoek wat meer duidelijkheid brengt in deze zaak.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.