+ Meer informatie

Volksgezondheid en milieuhygiëne

1 minuut leestijd

Dr. A. M. L. E. S. Schaepkens van Riempst, hartchirurg te Utrecht, wonende te Utrecht; dr. P. C. J. van Loon, raadadviseur Lange Termijn Planning van het ministerie van Volksgezondheid en Milieuhygiëne, wonende te 's Gravenhage; dr. J. van Mansvelt, voorzitter van het College Ziekenhuisvoorzieningen, wonende te Haarlem; prof. dr. H. van Genderen, voormalig hoogleraar in de veterinaire farmacologie en biologische toxicologie aan de Rijksuniversiteit te Utrecht, wonende te Bilthoven.

Ridder Nederlandse Leeuw

Ridder Nederlandse Leeuw

Ir. A. J. de Roos, wonende te Voorschoten, directeur-generaal van de Arbeid van het Ministerie van Sociale Zaken; mr. A. B. Raven, wonende te Voorburg, directeur voor Arbeidsverhoudingen bij het Ministerie van Sociale Zaken; P. N. de Leeuw te 's Gravenhage; W. J. L. Spit, wonende te Utrecht, voorzitter van het NKV en vice-voorzittervandeFNV.

Officier Oranje-Nassau

D. de Jong, wonende te Nieuwegein, penningmeester van het Christelijk

Officier Oranje-Nassau
Nationaal Vakverbond (CNV) te Drs. A. Goudsmit, hoofd van de secUtrecht.

Ridder Oranje-Nassau

B. J. Nieuwland, wonende te Montfoort, lid van het hoofdbestuur van de Industriebond CNV.

Eremedaille Oranje-Nassau

(Goud) W. A. Remeeus, wonende te Goes, bemiddelaar bij het Gewestelijk arbeidsbureau aldaar; E. den Boer, wonende te Groot Ammers, voorzitter van de afdeling Lekstreek van het Christelijk Nationaal Vakverbond te Utrecht; M. van der Pol, wonende te Wijk en Aalburg, gem. Aalburg, rayonbestuurder tor Afvalstoffen bij het DirectoraatGeneraal voor de milieuhygiëne van het Ministerie van Volksgezondheid en Milieuhygiëne, wonende te Wassenaar.

Eremedaille Oranje-Nassau

(Zilver) Mevr. M. S. Biemond, voormalig kraamverzorgster bij de Provinciale Kruisvereniging Gelderland te Nunspeet, wonende te Nimspeei; mevr. F. de Boer, voormalig kraamverzorgster bij de Provinciale Kruisvereniging Gelderland te Nunspeet, wonende te Nunspeet; J. Plantinga, wonende te Garijp (gem. 'Ketjerksteradeel).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.