+ Meer informatie

Van onze adverteerders

2 minuten leestijd

Hoewel het onze gewoonte niet is om over onze adverteerders te schrijven, willen we toch voor dit keer eens een uitzondering maken. Het betreft de advertentie van de nieuwe meubelzaak van G. H. Mijnders Hz. in Lisse. Onze vriend Mijnders is niet alleen lid van het Hoofdbestuur van het Landelijk Verband van Jongelingsverenigingen, maar heeft ook een groot aandeel gehad in de totstandkoming van ons blad „Daniël". Direct na de oorlog is Mijnders op zijn motor bijna het gehele land doorgereisd en heeft toen al onze predikanten en velen van onze hoofdonderwijzers en vele anderen bezocht om hen als medewerkers aan te zoeken voor dit blad. Er waren toen heel wat moeilijkheden te overwinnen en er was veel voorbereidend werk te doen, alvorens ons blad kon verschijnen en daar heeft hij een groot aandeel in gehad.

Ook aan de inzameling van boeken enz. en de verzending van pakketten naar onze militairen in Indië (thans Indonesië) heeft hij destijds heel veel gedaan.

Daarom verheugt het ons nu dat onze vriend Mijnders zijn jarenlange streven om een nieuwe meubelzaak te kunnen openen in vervulling heeft zien gaan. Verschillende van onze hoofdbestuursleden en medewerkers van „Daniël" zijn al eens een kijkje gaan nemen in deze mooie grote meubelzaak en ze waren allen even verbaasd over de grote keus in meubelen, karpetten, tapijten enz. welke daar zo keurig uitgestald waren. Iedereen kan uit deze rijk geschakeerde collectie zijn keuze maken en we kunnen onze lezers van harte aanbevelen eens een kijkje in Lisse te gaan nemen. Het wordt U door onze vriend Mijnders op allerlei manieren zo aantrekkelijk en zo gemakkelijk mogelijk gemaakt en we twijfelen er niet aan dat onze lezers door hem volkomen naar wens bediend zullen worden. We wensen hem van harte het beste toe in zijn nieuwe onderneming.

De redactie

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.