+ Meer informatie

VULCANO

VOOR 'N HECHTE SANV

1 minuut leestijd

• UTRECHT - De vakbonden bij de Nederlandse Spoorwegen hebben een gezamenlijk eisenpakket ingediend \$ijof een nieuwe, cao. bij de. Spoorwegen. De verschillen in de looneisen van de Vervoersbonden van CNV en FNV en de Federatieve Spoorwegvakvereniging zijn daarin glad gestreken. De bonden eisen een loonsverhoging van 3 procent per 1

Hoofdvestiging: Hoevelaken, Tel.: 03495-34844
januari van dit jaar voor een cao met een looptijd van vijftien maanden. Daarnaast willen zij dat de traditionele decembeniitkering wordt vervangen door een eindejaarsuitkering, die moet uitgroeien tot uitbetaling van een dertiende maand. Voor de af te sluiten cao betekent dat een extra verhoging van de salarissen met 1 procent.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.