+ Meer informatie

DRS.VUIJK KONINKLIJK ONDERSCHEIDEN

1 minuut leestijd

Vrijdag 12 januari jl. nam ons mederedactielid drs. Joh. Vuijk afscheid van de hogeschool De Wittenberg, waarvan hij tal van jaren voorzitter is geweest. Daarbij is br. Vuijk ook op andere terreinen actief, o.a. als lid van het comité ter voorbereiding van de landelijke ambtsdragersconferenties en als lid van de redactie van ons blad. Het verheugt ons zeer dat al deze activiteiten geleid hebben tot het besluit van H.M. de Koningin om hem te benoemen als lid in de Orde van Oranje-Nassau. We feliciteren hem en de zijnen er hartelijk mee, en danken onze goede God voor de gaven die hij aan br. Vuijk heeft geschonken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.