+ Meer informatie

VAN DE REDAKTIE

1 minuut leestijd

Velen hebben zich de laatste maanden opgegeven als abonnee op de prekenserie van „Recht en Genade” door middel van de kaart, die enige tijd geleden bij het blad was ingesloten. De adressen zijn aan de uitgever doorgegeven.

Het aantal, dat zich opgaf voor een boek met een aantal preken van onze predikanten was te gering om thans tot de uitgave over te kunnen gaan. De druk- en bijkomende kosten zijn tegenwoordig zo hoog, dat dit financieel niet verantwoord is.

Hetzelfde geldt van de afzonderlijke uitgave van de artikelen van Ds. Kok over de Pelgrimsreis in boekvorm. We moeten dit laten rusten tot later.

Van verschillende kanten wordt onze aandacht gevraagd voor allerlei bedenkelijke verschijnselen. U kunt er zich van overtuigd houden, dat deze onze volle aandacht hebben. We willen doen wat we kunnen om de waarheid van Gods Woord steeds weer naar voren te brengen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.