+ Meer informatie

ERVILA

ALLES VOOR DE BABY Tandarts krijgt boete voor *klap'

1 minuut leestijd

• ENSCHEDE (ANP) - De Vliegbasis Twenthe ontvangt op 8 oktober vertegenwoordigers van de deelnemende landen aan de Conferentie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (CVSE). Het is het eerste formele inspectiebezoek aan een vliegbasis van een van de CVSE-landen. De Vliegbasis Twenthe heeft dit gisteren bekendgemaakt.

Geloogd grenen koop je bij Smit...
Bij Smit kun je kiezen uit de grootste kollektie in Nederland (Showroomopp. 1200 m^) ASSEN (ANP) Een 37-jarige landarts uit Hoogeveen is gisteren door de politierechter in Assen wegens mishandeling conform de eis veroordeeld tot een voorwaardelijke geldboete van 1000 gulden.

Dit omdat hij een 8-jarig jongetje dat hij wegens kiespijn moest behandelen in het gezicht heeft gestompt.

Dat deed hij toen het kind uit angst voor de behandeling tegenspartelde en weg wilde lopen uit de spreekkamer. Volgens de tandarts had hij het kind alleen met zijn voet een duw gegeven en verder dreigende bewegingen gemaakt. Zijn advocaat betoogde dat tandartsen in hun opleiding leren te bluffen bij tegenstribbelende patiënten. De tandarts is tegen het vonnis in hoger beroep gegaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.