+ Meer informatie

B en W Den Helder gaan in beroep

1 minuut leestijd

DEN HELDER — Het Helderse college van b en w zal de Raad voorstellen bij de Kroon in beroep te gaan tegen de afwijzing door Gedeputeerde staten van de provincie Noord-Holland van het bestemmingsplan Drooghe Weert noord. Dit plan omvat 3600 woningen.

GS hebben bij afwijzing van het plan onder andere gesteld dat de gemeenteraad van Den Helder is uitgegaan van de natuurlijke groei van de bevolking, maar dat te weinig rekening is gehouden met het vertrekoverschot.

B en W stellen hier tegenover dat het Provinciebestuur niet aangeeft waarop die verwachtingen zijn gebaseerd en dat daarom het besluit niet voldoet aan de wettelijke eis dat de beslissing met redenen moet worden omkleed.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.