+ Meer informatie

Werfactie nieuwe abonnees

2 minuten leestijd

In do laatste twee nrs. hebben wij geen verantwoording gedaan va.i nieuwe abonnees.

Maar in dit le nr. van de De jaargang mogen wij er dan ook niet minder dan 25 verantwoorden.

Hiervan werden er 9 opgegeven door dhr T. Mateboer te Emmeloord, voorz. van de pas opgerichte J.V. te Marknesse, waarvan TJ elders in dit blad iets kunt lezen; 4 dooi' dhr J. Maljaars namens de Geref. Gem. te Middelburg (betreft Sanatorium patiënten); 3 door Chr. Verhage, onze agent te Middelburg; 3 door A. Valk te De Lier; secr. van de J.V. te 's-Gravenzande; 1 door mevr. v. Zomeren-Pijl te Den Haag; 1 door dhr W. v. Dijk te Zeist; 1 door G. Beunder, onze agent te Zaandam; I door Jac. Ebbers, onze agent te Zelhem en 2 mochten wij er zelf inschrijven.

Voor zover zij daarvoor in aanmerking komen, zullen de premieboekeh ten spoedigste worden verzonden.

Gaarne bevelen wij deze werfactie nog eens met nadruk in uw hartelijk medeleven aan.

Nu wij i: i wat royaler formaat verschijnen, werkt ook dat misschien een weinig stimulerend in die richting.

En U weet voor het aanbrengen van één abonné een mooi premieboek, voor het aanbrengen van twee abonnees een mooier premieboek en voor het aanbrengen van 3 of meer abonnees een prachtboek.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.