+ Meer informatie

Mr. A. R. Jolles overleden

1 minuut leestijd

ROTTERDAM —Na een ziekte vao een jaar is in de nacht van dinsdag op woensdag overleden mr. A. R. JolJes, vice-president bij de rechtbank in öe Maasstad. Mr. Jolles is 60 jaar , geworden.

Na enktle jaren de functie van substituut griffier bij de rechtbank in^ Zutphen te hebben vervuld werd mr. Jolles in 1952 benoemd als rechter in Rotterdam. In 1964 volgde zijn benoeming tot vice-president bij dezs rechtbank. Hij fungeerde als voorzitter van de strafkamer en was ook politierechter.

In zijin privé leven besteedde mr. Jolles veel tijd aan onderwijsproblematiek. Zo had hij zitting in enkele besturen -van scholen voor middelbaar teohnisoh onderwijs. Hij was verder voorzitter van de afdeling Rotterdam! van Veilig Verkeer Ne^ derland^ In verband met het overlij' den van mr. Jolles komt de rechtbank a.s. vrijdag in een plechtige zitting bijeen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.