+ Meer informatie

Openbaar vervoer Rotterdam met acties begonnen

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — Het personeel (bijna 2000) van het Rotterdams gemeentelijk vervoerbedrijf, RET, is zaterdag begonnen aan zijn actie om het publiek gratis te vervoeren. De BET'ers hebben dezelfde eisen als het personeel van de HTM: indeling in een hogere salarisschaal. met behoud van ongemakkentoeslag. De actie die in principe een maand zal duren, is mede bedoeld als ondersteuning van de Haagse collega's.

Of het gratis vervoer een grote aantrekkingskracht op het publiek heeft was zaterdag moeilijk te bepalen. In Rotterdam werd de jaarlijkse binnenstadsdag gehouden die altijd tienduizenden mensen naar het centrum trekt. De gemeente Rotterdam is niet van plan een kort geding aan te spannen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.