+ Meer informatie

Staatslening f200 miljoen tegen 10,5 pet.

1 minuut leestijd

DEN HAAG — De minister van financiën heeft het voornemen over te gaan tot de uitgifte van een 10,5 pet 12-jarige staatslening groot ƒ 200 miljoen.

Het recht wordt voorbeho uden het bedrag van de lening te verhogen. De koers van uitgifte is 100 pet. Indien op de inschrijvingen een reductie wordt toegepast zal deze systematisch geschieden, zo deelt het ministerie van financiën mee.

De aflossing zal, te beginnen op 1 september 1975, geschieden in 12 jaarlijkse termijnen. Vervroegde, gedeeltelijke of algehele aflossing is de eerste tien jaren niet toegestaan. De rente gaat in op 1 september 1974 en is betaalbaar per 1 september van elk jaar. Aan de inschrijvers wordt de keuze gelaten te storten op hetzij 4 september 1974 • hetzij 4 oktober 1974, onder bijetaling van ƒ 0,88 resp. ƒ 9,-1-Ltlbyllbyl lopende rente.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.