+ Meer informatie

IN MEMORIAM Andries Pothof

1 minuut leestijd

Trouwe bezoekers van de landelijke ambtsdragersconferenties in de zeventiger jaren zullen met ontroering kennis hebben genomen van het overlijdensbericht van broeder A. Pothof. Na een periode van ernstige ziekte en van leven tussen hoop en vrees, is hij aan die hem lief waren en aan de gemeente van Christus, waaraan hij met zoveel liefde en toewijding verbonden was, ontvallen.

In verschillende verbanden heeft br. Pothof de Christelijke Gereformeerde Kerken mogen dienen. Vijfentwintig jaar heeft hij deel uitgemaakt van het comité ter voorbereiding van de landelijke ambtsdragersconferenties. In de jaren waarin nog sprake was van speciale con-ferenties met thema’s van uitgesproken diaconaal karakter, fungeerde br. Pothof als voorzitter. Degenen onder ons die hem in die hoedanigheid hebben meegemaakt, zullen daaraan met waardering en dankbaarheid terugdenken. Contactvaardigheid, vriendelijkheid, beschei-denheid, zorgvuldigheid in woordgebruik en geestelijk fijngevoeligheid waren zijn persoonlijkheidskenmerken. Als oud-voorzitter van het comité denk ook ik met veel sympathie aan hem terug.

God trooste allen die om hem treuren, in het bijzonder zijn vrouw en kinderen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.