+ Meer informatie

Armoedegrens

1 minuut leestijd

De regering heeft deze maatregelen genomen om het Internationale Monetaire Fonds (IMF) tegemoet te komen, dat strenge eisen stelt aan de Hongaarse overheidsbegroting. AfgeZelfs van de zijde van de overheid tffim lopen jaar heeft het fonds vanwege wordt gewaarschuwd voor al te snelle de onevenwichtige begrotingssituatie prijsstijgingen. Als de prijsliberalisade verstrekking van een overbrug- '^ wordt gecombineerd met anti-ingingskrediet opgeschort. Daarop flatiemaatregelen neemt de kans op heeft het Hongaarse parlement in de- hollende inflatie toe, zo heeft Lajos cember een flinke vermindering van Csepi, vice-directeur van het NationaPrijsbureau verklaard. Door de de overheidsuitgaven goedgekeurd. ' -, . , . ,. prijsverhogingen van dit jaar beZo werden de subsidies op huur, draagt de inflatie nu al 19,5 procent transport en andere diensten inge- tegen een overheidsraming van 20

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.