+ Meer informatie

Drie doden bij verkeersongeval bij Goedereede

1 minuut leestijd

OUDDORP (ANP) - Bij een ern-; stig verkeersongeval op de N-57 in de;^ gemeente Goedereede op Goeree-: Overflakkee zijn gisterochtend om-ïï streeks half tien drie personen om hef ^ï leven gekomen. De slachtoffers zijnS: een 40-jarige inwoner uit Vlissingen^ en twee inwoners uit Heemstede van j; 44 en 58 jaar. Dit heeft de rijkspolitie^ Dordrecht gisteren bekendgemaakt.

De inwoner uit Vlissingen, die vanuit Zeeland in de richting Ouddorp reed, botste na een inhaalmanoeuvre frontaal op een tegenligger. De brandweer moest eraan te pas komen om de slachtoffers uit de wrakstukken te halen. De drie inzittenden bleken te zijn overleden. Door de raya-j ge moest het verkeer tot kwart voor twaalf worden omgeleid.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.