+ Meer informatie

SLM wil KLM vliegverbod op Paramaribo geven

1 minuut leestijd

PARAMARIBO - Als de KLM blijft weigeren een Boeing 747 aan de SLM te verhuren om vanaf 3 april de route Amsterdam-Paramaribo te onderhouden is het niet uitgesloten dat de KLM een verbod krijgt om op Paramaribo te vliegen, zo is in gezaghebbende kringen van de SLM vernomen.

De Surinaamse regering heeft vrijdag in een protestnota aan het Nederlandse ministerie van verkeer en waterstaat laten weten dat de houding van de KLM het voortbestaan van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij ernstig in gevaar brengt.

De protestnota vloeit voort uit een brief van de raad van commissarissen en de directie van de SLM aan de Surinaamse regering. In deze brief wordt de houding van de KLM „zeer laakbaar" genoemd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.