+ Meer informatie

Informatieavond over bestrijding misdaad

Hart ¥an Holland In gemeentehuis van Benthuizen

1 minuut leestijd

BENTHUIZEN — Onder het mottto „maak het ze zo moeilijk mogelijk" organiseert de Rijkspolitie Benthuizen in samenwerking met het bureau misdaadbestrijding in het gemeentehuis van Benthuizen een informatieavond.

Tijdens deze avond vele mogelijkheden en kunnen de inwoners middelen om waardekennis maken met de volle spullen in huis en de inbrekers uit huis te houden. Vaak zijn slechte sloten, openstaande bovenramen een uitnodiging voor inbrekers om op (ongewenste) visite te komen. De voorlichtingsavond wordt gehouden op 9» juni 1981 in het ge-*^ meentehuis, aanvang 20.00 uur.

Actie
Overigens lijken de inwoners ook buiten hun woning weinig zorgvuldig te zijn. Tijdens, een onlangs gehouden steekproef zijn 550 auto's in Benthuizen gecontroleerd. Ruim 50 van deze auto's waren niet afgesloten, ledere niet afgesloten auto werd voorzien van een folder en alsnog door de politie afgesloten. •

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.