+ Meer informatie

Groningen trekt zes ton uit voor promotie-actie

1 minuut leestijd

GRONINGEN (ANP) - Gedeputeerde Staten van Groningen willen 600.000 gulden uittrekken voor de campagne "Er gaat niets boven Groningen". Het geld is bestemd om de campagne in de jaren 1993 en 1994 voort te zetten.

„Een dergelijke campagne heeft pas werkelijk effect als je die meer jaren doorzet", zo licht gedeputeerde J. Remkes van economische zaken het collegevoorstel toe. „Bovendien is dit een unieke samenwerking tussen bedrijfsleven en overheden". De promotiecampagne voor de provincie Groningen is in 1990 begonnen.

De campagne is een initiatief van het Groninger Proraotieoverleg. Naast provincie en gemeente Groningen doen acht kerngemeenten mee en 24 bedrijven en Kamers van Koophandel.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.