+ Meer informatie

Twee doden bij bankroof

1 minuut leestijd

MILAAN — Woensdag zijn bij een bankberoving in Milaan die leidde tot een vuurgevecht tussen de daders en politie, een 19-jarige agent en een vrouw doodgeschoten. Drie bandieten die een filiaal van de Banco di Roma hadden overvallen, werden op de vlucht door de politie verrast. Zij openden het vuur op de agenten, die er niettemin in slaagden twee mannen te overmeesteren. De derde man vluchtte een woning binnen en greep een vrouw om zich bij zijn aftocht te dekken. Bij de schotenwisseling die ontstond werden de vrouw en een agent zo zwaar gewond, dat zij beiden kort na aankomst in een ziekenhuis overleden. De man is gepakt. De drie bankrovers waren begin januari ontsnapt uit de gevangenis van Treviso.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.