+ Meer informatie

Een goede tijding …

2 minuten leestijd

Een goede tijding uit een ver land is als koud water op een vermoeide ziel. Spr. 25 : 25. Wie zou niet graag willen horen een goede tijding uit een ver land? Welnu dat kan!

Abonneert u dan op ons Zendingsblad Uw Koninkrijk Kome. Dan hebt u 12 keer per jaar het laatste nieuws van de strijd op de fronten van het Koninkrijk Gods in uw huis.

Een nieuw jaargang begint en voor f 2,— per jaar blijft u op de hoogte. In het laatste jaargang stond een schat van bloeiende verhalen. Hebt u al gehoord van „Die ou vrou Ruth” van Tshikundamalema, van de helper Alex Mbuwe van Tswera, van het meisje Mafanedza de dochter van het districtshoofd van Tshidzini, van Sitole de Bantoejongen uit Rhodesia, van de drie blinden in Tshidzini die gedoopt werden, van de „Zwarte kunst” onder de Venda’s, van de chinees Kwee Tjai Hien, alias Bapa Kalando, die op hoge leeftijd tot bekering kwam in het Toradjaland, van een evangelisatieweek in Nigeria, van een tournee van dr. E. van Riessen door de ontoegankelijke bergen van Celebes, brieven van en berichten over ds. Geleynse, van ds. Floor Jr. van dr. Helms, ds. van Rooy, e.a.?

U wilt toch ook meeleven in deze dingen?

Schrijft u even aan D. J. van Brummen, Postbus 24, Dordrecht, dat u zich ook abonneert op U.K.K. en het komt in orde.

Secr. Buitenlandse Zending,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.