+ Meer informatie

Allen naar de Ouderlingenconferentie 1964

1 minuut leestijd

Op woensdag 21 oktober aanstaande zal D.V. de ouderlingenconferentie 1964 worden gehouden. De kerkeraden zullen spoedig de daarop betrekking hebbende stukken ontvangen, doch reeds nu wil de redactiecommissie allen hartelijk opwekken om deze datum te reserveren en naar Apeldoorn te komen. Daar, in de christelijke gereformeerde kerk aan de Canadalaan, zal prof. W. Kremer ’s morgens een inleiding houden over een nog nader definitief te kiezen onderwerp, dat zodanig zal worden gekozen, dat de hedendaagse problematiek rondom de christelijke zede erin aan de orde zal worden gesteld. Voorzeker een actuele zaak, die waard is in het centrum van de bezinning te staan.

Uiteraard zal er ruim gelegenheid zijn over de door prof. Kremer ontwikkelde gedachten te discussieren. Daarna zal ds. J. H. Velema een slotwoord spreken. Broeders, herinnert u zich de goede opkomst voor de diakenenconferentie 1964 nog? Daarheen waren ouderlingen en predikanten in groten getale meegekomen. Nu zijn er opnieuw dingen aan de orde waarover te denken voor iedere ambtsdrager van groot belang is. Acht u dus niet ontslagen door de aanduiding „ouderlingenconferentie”, maar kom en draag mee aan onze gezamenlijke verantwoordelijkheid!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.