+ Meer informatie

BEURSBERICHT

Beurs ongeinspireerd

1 minuut leestijd

i AMSTERDAM • De Amsterdamse effectenbeurs verkeerde dinsdag In een : lusteloze stemming. De animo om te handelen was gering. Daarbij : ging het merendeel van de koersen omlaag. Wall Street was hier al : I voorgegaan.

Bij de Internationals moest Koninklijke Olie opnieuw een verlies i incasseren. Mede door een zwakkere dollar ging het oliefonds nog i eens f 1,10 omlaag en kwam op f 86,40 terecht. Unilever verloor veertig cent op f 139,50 èn Hoogovens eveneens veertig cent op f 19,90. KLM lag ook flink aangeboden. Het luchtvaartfonds zakte : bij aanvang van de handel f 2,10 op f 101,90. Akzo leed een i verllesje van twintig cent op f 22,60 en Philips een verliesje van : dertig cent op f 20,60.

. De banken waren onveranderd met uitzondering van de ABN. De : ABN verloor f 2 op f 281. Ook de verzekeraars en hypotheekbanken

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.