+ Meer informatie

Politie Haren wil nieuwe politieboot

1 minuut leestijd

(Van onze correspondent) HAREN — Maandag zal de raad beslissen over het voorste! van b en w om 17.603 gulden uit te trekken voor de bouw van een nieuwe patrouilleboot voor de politie.

Het vaartuig zal speciaal worden ingezet op het Paterswoldsemeer. De politie maakt daar nu gebruik van een boot welke niet meer aan de in deze tijd gestelde eisen voldoet. Het nieuwe schip zal ook op het Zuidlaardermeer worden ingezet. Door toename van het aantal recreanten en sportvissers wordt er steeds meer schade aan de oevers van beide meren toegebracht. On^ hiertegen doelmatig te kunnen optreden is het nodig dat de politie over de juiste middelen kan beschikken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.