+ Meer informatie

PREDIKANTEN KOMEN EN

2 minuten leestijd

NED. HERV. KERK
Afscheid
van Leeuwarden-Huizum P. de Ruiter wegens vertrek naar Franeker en Herbayum - van Leiden H. E. Sterringa van Amersfoort G. J. Wisgerhof van West-Terschelling D. Th. Rutgers. Afscheid op 30 september van Velp J. W. Breunese. Intrede te Harkema W. J. van Dijk, kand. te Groningen; te Noorbergum en te Bergum (part-time) drs. H. J. van Haarlem, kand. te Groningen en mevr. J. H. Pauw, kand. te Utrecht; te Amsterdam mevr. A. H. Sneep-Lietaert Peerbolte, kand. te Amsterdam; te Veendam (b.w.) P. Hetebrij te Dronten; te Broek op Langedijk ir. W. Markus, kand. te Waddinxveen; te Hattem D. M. v.d. Linde te Oudewater; te Zalk en Veecaten P. Molenaar, kand. te Huizen.

GEREF. KERKEN 
Afscheid van Molenaarsgraaf Brandwijk (part-time) drs. W. J. A. 
P. Stolk, van Tzum drs. Th. Korteweg. Intrede te Vinkeveen H. U. 
de Vries, kand. te Amsterdam; te Akkrum mevr. A. J. C. C. van de Pers, kand. te Rockanje.
 
GEREF. KERKEN VRIJG
Afscheid
van Almelo W. G. Raven wegens emeritaat. Intrede te 
Leusden (2e pred. pl.) A. den Broeder te Bergentheim. 

CHR. GEREF. KERKEN
Intrede op vrijdag 4 oktober te Delfzijl D. A. Brienen, kand. te 
Ridderkerk. 

EVANG. LUTH. KERK 
Afscheid van Doetinchem P. C. Roodenburg wegens emeritaat.

REM. BROEDERSCHAP 
Afscheid van Den Haag J. Spijker wegens emeritaat. 

BAPT. GEM.
Afscheid van Vriescheloo H. G. Boskamp wegens vertrek naar Ede. Intrede te Kollumerzwaag P. Kingma, kand. te Buitenpost. 

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.