+ Meer informatie

Sjamir betreurt komend gesprek Nederland - PLO

1 minuut leestijd

JERUZALEM — De Israëlische minister van buitenlandse zaken Yitzak Sjamir heeft maandag de komende ontmoeting tussen de Nederlandse minister Van- der Klaauw en de leider van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) betreurd.

Van der Klaauw ontmoet Arafat deze week in zijn functie van voorzitter van de Europese Ministerraad. ,,De Luxemburgse minister Gasthon Thorn heeft al een onderhoud gehad met de leider van de PLO als voorzitter van de Europese ministerraad. Wij hebhen dit betreurd en dat doen wij nu weer. Wij veroordelen de Europese initiatieven in het Midden-Oosten. Zij dienen de zaak van de vrede niet en begunstigen daarentegen de extreemste elementen in het gebied, met name de PLO en haar leider Jasser Arafat", aldus Sjamir.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.