+ Meer informatie

Prins Claus met vakantie

1 minuut leestijd

DEN HAAG (ANP) - Prins Claus is gistermiddag naar Italië vertrokken om een korte vakantie door te brengen bij zijn gezin. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst meegedeeld.

De Koningin en de drie prinsen verblijven al langer voor vakantie in Italië. Prins Claus was achtergebleven omdat hij voor nieuwe klachten van depressieve aard behandeld moest worden in het Haagse Bronovo-ziekenhuis.

De vakantie van de prins moet aan zijn herstel bijdragen. De prins wordt op zijn reis niet vergezeld door medici. Hoelang de prins in Italië zal blijven, is nog onduidelijk. Of hij daarna weer naar het Bronovo-ziekenhuis zal gaan, was gisteren nog niet bekend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.