+ Meer informatie

Twee Westduitsers omgekomen bij verkeersongeluk

1 minuut leestijd

BERGEN - Twee Westduitsers zijn gisteren om het leven gekomen door een verkeersongeval in Siebengewald in de Noordlimburgse gemeente Bergen. Ze zijn afkomstig uit het nabije grensplaatsje Goch. Dat heeft een woordvoerder van de rijkspolitie meegedeeld.

De rijkspolitie tast in het duister over de oorzaak van het ongeval. De slachtoffers zaten in een auto die in de rechterberm terechtkwam en tegen een boom jót stilstand kw^nL.

De politiewoordvoerder wilde gisteren de identiteit van de slachtoffers niet bekendmaken omdat de Westduitse-ppjitie de familieleden van de beide omgekomen mannen nog niet op de hoogte heeft gestelidrSg

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.