+ Meer informatie

Open dag op Philipsdam in Zeeland

1 minuut leestijd

ZIERIKZEE — De Deltadienst van Rijkswaterstaat houdt morgen (zaterdag 25 april) een open dag op de Philipsdam. Het werkterrein is op die dag voor belangstellenden toegankelijk van 9.00 uur 's ochtends tot 16.00 uur 's middags.

De Philipsdam maakt onderdeel uit van de Oosterscheldewerken en moet in 1985 gereed zijn. Een werkeiland met havendammen en diverse bufferbekkens zijn al gereed. In uitvoering zijn een tweetal duwvaartsluizen, twee jachtensluizen en een hevel op de bouwput in de Grevelingendam. Tijdens de open dag zullen in de directiekeet op het werkeiland doorlopend waterbouwkundige films worden vertoond. Verder zijn er een video- en een dia hoek en een expositie over de werken. Medewerkers van Rijkswaterstaat zullen ter plaatse uitleg geven. Het werkeiland van de Philipsdam is bereikbaar via een hulpbrug, die te bereiken is via een route die van St.-Philipsland met borden is aangegeven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.