+ Meer informatie

De Reformatie krijgt nieuwe redactieleden

1 minuut leestijd

GOES — In de redactie van De Reformatie, het weekblad van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt), heeft een wisseling plaatsgevonden. In plaats van prof. J. Kamphuis is tot de brede redactie toegetreden drs. B. Luiten te Zwolle. In de kernredactie is drs. G. J. van Middelkoop te Hoevelaken opgenomen. Hij komt in de plaats van ds. C. J. Smelik, die zich wegens drukke werkzaamheden terugtrok uit de redactie.

Dr. W. G. de Vries betreurde het aftreden van ds. Smelik, maar begreep zijn overweging die hiertoe geleid had. Als president-curator van de Gereformeerde Theologische Universiteit (vrijgemaakt) had hij geen tijd meer voor de redactie van De Reformatie. Ds. Smelik zal overigens als scribent van De Reformatie zo nu en dan nog in het weekblad te zien zijn.

In 1983 kwam ds. Smelik met dr. K. Veling en dr. W. G. de Vries in de kernredactie van De Reformatie. Hij schreef jarenlang in de rubriek "Kerkelijk leven" en "Kort gehouden". Hij had en heeft volgens De Vries een scherpe kijk op het wel en wee van onze kerken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.