+ Meer informatie

Het lied in de eredienst

1 minuut leestijd

In voorgaande nummers is steeds weer even herinnerd aan de brochure van Ds. Tanis onder bovengenoemde titel. Deze is — zo luidde de mhoud van de aankondiging in het kort — bij mij verkrijgbaar tegen betaling van f 1,60 per exemplaar. Nu wil het geval, dat de portokosten aanzienlijk verhoogd zijn. Vóór 1 februari j.l. kostte de verzending van een exemplaar 20 cent. Dat is nu verhoogd tot 40 cent. U begrijpt, dat dit voor ons een grote tegenvaller is. Ik heb nog ruim 150 exemplaren in voorraad, die ik graag aan de man breng. Nu is mijn vriendelijk verzoek om, als u nog prijs stelt op een exemplaar of op meerdere exemplaren, deze spoedig te bestellen. De prijs is vastgesteld op f 1,60, maar ik zou het wel erg toejuichen, wanneer men bij bestelhng rekening wilde houden met de verhoogde kosten van verzending. Mijn girorekening is 652422.

Meerkerk

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.