+ Meer informatie

Op de grond

1 minuut leestijd

De oude mausers laten zich*weer horen dichterbij nu en veel harder. De bakstenen muren van de kliniek schudden een beetje. De automatische wapens beantwoorden het vuur onmiddellijk en het geschiet in de ruimte explodeert in een vuurgevecht. Mensen laten zich op de harde vloer van de kliniek vallen, terwijl de kogels over hun hoofden suizen. „Silencio", schreeuwt een vrouw in het donker. Ze wordt onmiddellijk gehoorzaamd. Buiten _ blaffen en janken de honden. In de verte loeit een koe. Het schieten houdt op en de spanning in de kliniek neemt af. Er zijn gedempte lachjes en zuchten te horen. De mensen die op de vuile vloer liggen met hun handen tegen hun oren gedrukt laten hun handen langzaam zakken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.