+ Meer informatie

Voorspoedig

1 minuut leestijd

De uitgifte van woningen verloopt voorspoedig, aldus een bekendmaking van het ministerie van Volkshuisvesting en ruimtelijke ordening. In het eerste kwartaal zijn in de gesubsidieerde sector beschikkingen voor bijna 35.000 woningen uitgegeven. In dit aantal zijn niet opgenomen wooneenheden voor alleenstaanden en tweepersoons huishoudens.

Volgens het ministerie houden deze cijfers in, dat in het eerste kwartaal voor ongeveer 58 procent van de 60.000 woningen beschikkingen zijn afgegeven, waarvoor medio dit jaar goedkeuring zou moeten zijn gegeven volgens de strekking Van een door de Tweede kamer aanvaarde motie, die was ingediend door CDA'ers Lubbers en Dijkman.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.