+ Meer informatie

Vorstelijk

1 minuut leestijd

Prins Bernhard neemt weer geregeld representatieve taken op zich. Op 13 november heropende hij het museum van de Kanselarij der Nederlandse Orden in Paleis Het Loo.

Prinses Margriet, beschermvrouwe van SOS-Kinderdorpen Nederland, was ruim een week later, 21 november, aanwezig bij de viering van het 30-jarig bestaan van deze kinderhulporganisatie. De 14 ambassadeurs van de Latijns-Amerikaanse landen in Nederland vierden het jubileum ook mee.

Op diezelfde dag nam de Prins van Oranje het eerste exemplaar in ontvangst van het boek "De geschiedenis van de Joden in Nederland". Dat gebeurde tijdens een symposium over de burgerlijke gelijkstelling van Joden in ons land.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.