+ Meer informatie

Negiqsnippers

1 minuut leestijd

HUIZEN - De gemeente Huizen gaat meedoen aan het regionaal HALT-bureau. Dit bureau pleit voor terugdringing van het vandalisme door middel van alternatieve bezigheden. De doelgroep betreft jongeren in de leeftijd van twaalf tot achttien jaar die vanwege vandalisme met politie of justitie in aanraking zijn geweest. Met de deelname aan het regionaal HALTbureau is 19.000 gulden gemoeid.

bij de dam. Hij noemt onder andere het legen van chemische toiletten en de grote hoeveelheden afval. Voor deze lik-op-stuk-actie heeft de rijkspolitie speciale bonnenboekjes laten maken. Overtreders moeten de boete van 150 gulden direct betalen. De rijkspolitie zal tijdens de paasvakantie met de actie beginnen. HOOGEVEEN - De ondernemers Karsten Groothandel BV en Assemblagebedrijf Schaap Holding BV willen samen met de gemeente Hoogeveen ' een nieuw transportcentrum ontwikkelen aan de rijksweg A-28 (Zwolle-Groningen). Het gaat om een terrein van veertien hectare onmiddellijk ten noorden van Hoogeveen. De ondernemers gaan ervan uit dat het centrum op den duur 500 tot 800 arbeidsplaatsen oplevert. staan door informatie in interne publicaties. ten, zal niet in het nieuwe college komen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.