+ Meer informatie

Ontbijten met Mosa-servies, in een Seahorse-badjas

Dàt is mooi meegenomen! Kortingen tot ƒ 20,-- per artikel voor Terdege-abonnees Fijn om te hebben èn leuk om te geven!

3 minuten leestijd

Terdege biedt zijn abonnees interessante kortingen op aantrekkelijke artikelen. Omdat de spaaracties een groot succes werden, willen we onze abonnees ook dit voorjaar graag de gelegenheid bieden om te sparen voor mooie artikelen. Deze keer bieden wij een mooie, praktische Seahorse-badjas, een prachtig, sterk 12-delig Mosa-ontbijtservies en een wissellijst met vier magistrale reprodukties van foto's van Martin Kers.

In deze en de volgende vijf Terdeges vindt u een spaarzegel, steeds op de eerste pagina van Thuistips. Die knipt u uit en plakt hem op de spaarkaart die u in dit nummer aantreft. (Mocht hij verdwenen zijn, ook in de volgende nummers zit een spaarkaart.) Elke zegel heeft een vaste plaats op de kaart, te herkennen aan de codering. U mag dus niet tweemaal een zelfde zegel op één kaart plakken.

Een volle kaart telt dan ook zes verschillende zegels. Ook kopieën van de zegels zijn niet toegestaan. Als de kaart vol is, mag u net zo veel artikelen bestellen als u wilt. Op alle prijzen wordt de korting in mindering gebracht. Wel moet u per artikel de verzendkosten betalen.

Voor de wijze van bestellen: zie de spaarkaart. De inzendtermijn sluit op 18 mei 1992. Voor meer informatie kunt u bellen: 055-495333, vragen naar Rika de Jong.

Badjas

Voor onze lezers hebben wij een mooie Seahorsebadjas van 100 % lusvaste badstof. Dit praktische kimonomodel heeft recht ingezette mouwen en twee zakken. Gezellige gedessineerde stroken langs de voorpanden, de mouwen en de zakken completeren het geheel.

De badjas is er in wit en in roze. Niet-abonnees betalen ƒ 99,— voor deze badjas. Terdege-abonnees die een volle spaarkaart insturen betalen ƒ 79,-, dus ƒ 20,- korting! Verzendkosten ƒ 7,50.
Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.
Bestelnr. wit: 191 (plus de aanduiding voor de maat: S, M, L of XL)
roze: 198 (plus de aanduiding voor de maat: S, M, L of XL)

Eigentijds servies

Een 12-delig ontbijtservies van Mosa, model Fantasy. Het eigentijdse serviesgoed van een prachtige kwaliteit porselein is eindeloos uitte breiden en multi-functioneel. Verscheidene delen zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Een ontbijtbord wordt bij voorbeeld schaaldeksel. Ook bij intensief dagelijks gebruik in magnetron, oven of vaatwasser blijft het porselein mooi en sterk. Wij hebben een basisontbijtservies voor u samengesteld, bestaande uit:
4 ontbijtborden 20 cm
4 koffie/theekoppen en schotels
Niet-abonnees betalen ƒ 81,00. Als u als Terdege-abonnee een volle spaarkaart inlevert betaalt u ƒ 62,00. Een korting van ƒ 19,00!
Bestelnr: Mosa. Aandeel in de verpakkings- en verzendkosten ƒ 9,00.

Reprodukties

Een wissellijst met vier magistrale reprodukties van de bekende landschapsfotograaf Martin Kers met als thema "De kerk in het landschap." Kunststukjes voor uw interieur Niet-abonnees betalen ƒ 34,95. Terdegeabonnees (met volle spaarkaart) betalen ƒ 19,75. Korting: ƒ 15,20. Verzendkosten ƒ 7,50. Bestelnr: Kers.

Uw abonnementsgeld is zo terugverdiend!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.