+ Meer informatie

Midden-Oosten

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Minister Van der Klaauw van Buitenlandse Zaken brengt binnenkort in zijn hoedanigheid van voorzitter van de EG-ministerraad zijn laatste bezoek aan het Midden-Oosten. Zoals een woordvoerder van het ministerie^^ van Buitenlandse Zaken in Den Haag zondag bevestigde, verblijft Van der Klaauw van 5 tot 10 juni in het gebied van de Perzische Golf als slotonderdeel van zijn zogenaamde Midden-Oosten-missie. De bewindsman brengt dan achtereenvolgens bezoeken • aan Koeweit, Bahrein, Qatar, Oman en de Verenigde Arabische Emiraten.

Van der Klaauw zal tijdens de laatste twee dagen van zijn Europese mandaat verslag uitbrengen van zijn totale missie aan zijn EG-collega's. Dat gebeurt tijdens de Europese Raad van 29 en 30 juni in Luxemburg.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.