+ Meer informatie

Uitstekend initiatief

1 minuut leestijd

Het is een uitstekend initiatief van de provincies Noord- en ZuidHolland geweest om hun geschiedenis te laten vastleggen in een gedenkboek. De publikatie (ter grootte van een atlas, harde kaft met goudopdruk) is rijkelijk voorzien van oude prenten, tekeningen, grafieken en foto's. Het geheel wordt gecomplementeerd met een lijst van afkortingen, personalia van de auteurs en een illustratieverantwoording. Het boek is uitgegeven in de Hollandse Historische Reeks en in zeer beperkte oplage te koop in de provinciehuizen in Haarlem en Den Haag. N.a.v. "150 jaar Noord-Holland en Zuid-Holland", door dr. H. M. Brokken e.a.; uitg. De Bataafse Leeuw, 's-Gravenhage, in de serie "Hollandse Historische Reeks", 1990; 206 blz.; prijs 50 gulden.

„Als je die ouwe, vertrouwde Wester ziet, dan ben je in Amsterdam".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.