+ Meer informatie

Op zoek naar mannen met vuurwapen

1 minuut leestijd

RUSSEN — De politie heeft maandagavond vergeefs gezocht naar twee jonge mannen van ongeveer twintig jaar die in het bezit zouden zijn van een vuur\vapen. Een boer ontdekte het tweetal in de buurt van de spoorlijn Rijssen-Holten. Dezelfde spoorlijn waar onlangs de aanslagen op treinen werden gepleegd.

Toen hij de jongens, die per fiets waren, vroeg wat zij met het wapen wilden doen ging het tweetal er snel vandoor. Degene die het wapen droeg zat achterop. Pas een uur na het voorval, om kwart over zeven, lavam het de politie ter oren. De boer namelijk was aan het melken zodat hij twee ruiters vroeg de politie te waarschuwen. Die vertelden op hun beurt het weer aan een aantal kinderen. De kinderen zorgden overigens voor enige paniek omdat ze vertelden dat er zou zijn geschoten op een trein. De politie heeft meegedeeld dat daar geen sprake van is geweest.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.