+ Meer informatie

Geselsie uit Suid-Afrika

2 minuten leestijd

Ons gezinnetje is sinds 17 april weer een prachtig jongetje rijker.
Elke dag verbazen we ons er weer over dat een mensje zo klein kan zijn. Voor ons gevoel is hij veel kleiner dan Theriza en Johan waren bij hun geboorte, maar dat zal wel komen omdat die inmiddels flink gegroeid zijn. In het ziekenhuis was Hanno met z'n bijna 4 kilogram tenminste de grootste van de zestien baby's die er lagen.
Nu ons kleintje bijna twee weken oud is, hebben we alweer heel wat felicitatiekaarten gehad van Terdegelezers. Het is telkens weer een verrassing wat de post brengt. Heel hartelijk bedankt! Fijn om te horen dat veel mensen m'n Geselsies met plezier lezen. Ik hoop er nog een tijdje mee door te kunnen gaan, tenzij de redactie van Terdege andere plannen heeft, natuurlijk.
Gelukkig mocht ik na Hanno's geboorte weer snel aansterken. Na twee dagen kon ik alweer uit het ziekenhuis naar huis. Ik was wel heel erg blij dat de dag nadat ik thuiskwam m'n moeder vanuit Nederland arriveerde om me te helpen, 'k Zou werkelijk niet geweten hebben hoe ik het huishouden zelf weer helemaal had moeten runnen.
Het is nu al de derde keer dat m'n moeder voor kraamhulp spelen kan en het is elke keer weer een feest, we zouden de dagen wel willen vasthouden, maar ze vliegen nog sneller dan gewoonlijk voorbij. We zijn wel gelukkig dat mijn ouders nog jong en gezond genoeg zijn om ons nu en dan op te zoeken! (En een leuke bijkomstigheid zijn altijd weer de verrassingen die uit hun bagage te voorschijn komen...)
Eigenlijk had ik bij dit stukje een foto willen zetten van onze drie kindertjes, maar Theriza wilde de eerste dagen niks van haar nieuwe broertje weten, dus samen met hem poseren was echt te veel van haar gevraagd. Daarom deze keer alleen Hanno, toen hij twee daagjes oud was. Over een poosje hopen we ze wel met z'n drietjes te laten zien.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.