+ Meer informatie

Radicaal

1 minuut leestijd

Door het in werking treden van de Kampeerwet verviel de oude gemeentelijke verordening. De nieuwe wet bepaalde dat, na een overgangstermijn, het kamperen bij de boer slechts toegestaan is als dat geregeld is in een bestemmingsplan. Wattel: „Daarom werkte ik als wethouder aan een voorbereiding om diverse bestemmingsplannen te wijzigen. Toen ik daar nagenoeg mee klaar was, heb ik de politiek verlaten. Men vond namelijk dat ik als campingbeheerder niet objectief met de nieuwe Kampeerwet kon omgaan. Ik was me absoluut van geen kwaad bewust, en dat ben ik nog niet, maar ik ben direct opgestapt. Daar ben ik heel radi

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.