+ Meer informatie

Nederlander denkt positiever over Groningen

1 minuut leestijd

GRONINGEN (ANP) - De Nederlander is positiever gaan denken over de provincie Groningen. Hel beeld van een provincie met kale landschappen waar verder niet zoveel te beleven valt, is aan het veranderen. Dat is de conclusie van een onderzoek door de Rijksuniversiteit Groningen en het adviesbureau Entree naar de effecten van de provinciale promotiecampagne "Er gaat niets boven Groningen".

Sinds een samenwerkingsverband van de provincie Groningen, enkele gemeenten en het bedrijfsleven zijn begonnen met deze campagne, heeft volgens de onderzoekers een kwart van de Nederlanders een positiever beeld van Groningen gekregen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.