+ Meer informatie

Goedkoop op vakantie: huis ruilen

1 minuut leestijd

GRONINGEN — Een-ouder gezinnen in Eindhoven, die van een uitkering moeten rond komen, en soortgelijke gezinnen in Groningen kunnen dankzij de tussenkomst van de WV's en de sociale diensten in beide gemeenten goedkoop op vakantie. ROTTERDAM — De 81-jarige mevrouw A. van Duin-Rommelwaard uit Rotterdam is maandag in een Rotterdams ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval. Zondag werd zij op de Aelbrechtskade aangereden door een personenauto, waarvan de bestuurder na het ongeval doorreed. De politie heeft de automobilist nog niet te pakken kunnen krijgen. DEN HAAG — De ruimte in het hoofdkantoor van het ANP in Den Haag waar ruim 25 beeldschermen staan opgesteld ten behoeve van de ANPIVerkiezingsdienst. De verkiezingsuitslagen zullen morgen na het sluiten van de stemkantoren in het land, hier worden verwerkt.

Deze instellingen vormen namelijk de schakel om de woningen te ruilen voor het doorbrengen van de vakantie. Bij de VW in Groningen dat het initiatief hiertoe nam, spreekt men over een experiment, dat mogelijk tot heel Nederland uitgebreid zou kunnen worden.

Ongeveer 1500 Eindhovense gezin-" nen ontvangen eind deze maand van de sociale dienst in hun woonplaats een lijst met 40 adressen in de stad Groningen en directe omgeving met daarbij een omschrijving van de woning. f3.140,5.700,' Keus uit meer da OCCASION-PIANOS

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.