+ Meer informatie

Akzo krijgt 1 peseta voor Spaanse dochter

1 minuut leestijd

ARNHEM (ANP) - Akzo is er toch in geslaagd zijn belang van 57,5 procent in de Spaanse textielvezelproducent La Seda van de hand te doen. Het concern ontvangt daarvoor het symbolische bedrag van één peseta.

Vrijdagavond is er een contract ondertekend voor de overdracht van het pakket aandelen aan de vertegenwoordiger van de kleine aandeelhouders van La Seda. Deze aandeelhouders bezitten met elkaar alle aandelen die niet in handen waren van Akzo.

De vertegenwoordiger. Don Jacinto Sóler Padro, zal de aandelen aanbieden aan de kleine aandeelhouders. Voorzover ze niet kunnen worden geplaatst, worden ze aangeboden aan de ondernemingsraad en het manage

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.