+ Meer informatie

Nu 92 mensen in dienst bij maatschappelijl werk op Ger. grondslag

1 minuut leestijd

RUSSEN — In Hervormd centrum Sion vond de installatie plaats van mej. Sonneburg in de sector bejaardenzorg en mej. De Jong in de afdeling maatschappelijk werk als assistente van de heer W. S. Deij.

In Rijssen is deze stichting door diakonieën van diverse kerken waaronder de Nederlandse Hervormde kerk, Geref. Gemeente, Oud Geref. Gemeente en Geref. Gemeente in Ned. in het leven geroepen. Bij de installatie waren 4 predikanten en diverse diakenen van de betrokken kerken vertegenwoordigd.
In totaal zijn thans bij de gezinshulp en bejaardenzorg 92 meisjes werkzaam. De voorzitter de heer J. Meyering wekte op om in deze moeilijke tijd, waarin ook andere krachten proberen maatschappelijk werk in Rijssen van de grond te krijgen van Gereformeerde signatuur vooral de samenwerking te bevorderen. De heer W. van Tuil richtte zich in hartelijke bewoordingen tot de nieuwe leidsters en wenste ze Gods zegen toe.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.