+ Meer informatie

TWEEWIELER-RAI IN AMSTERDAM

1 minuut leestijd

Op zaterdag 24 januari begint in het Amsterdamse Raigebouw de Tweewieler Rai '73.

In een speciaal bromfietsinformatiecentrum zal aandacht worden besteed aan „goed brommen" Het centrum kwam tot stand in samenwerking met het bureau verkeersvoorlichting van de gemeentepolitie Amsterdam, Veilig Verkeer Nederland en het instituut voor wegtransportmiddelen TNO.

Op de tentoonstelling wordt behalve fietsen, bromfietsen en motorfietsen ook een breed assortiment onderdelen en toebehoren geëxposeerd. De bijna 125 deelnemers bieden een vrijwel compleet overzicht van het huidige aanbod op tweewlelergebied, aldus de Nederlandsche vereniging „De Rijwiel- en automobielindustrie", die deze tentoonstelling organiseert.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.