+ Meer informatie

Veelkleurige haan met familie om te borduren

2 minuten leestijd

Waar zie je nog op erven van boerderijen dit nostaligisch tafereeltje van loslopende kippen met kuikens en haan? Dit sfeervolle schilderijtje laat het leven van toen zien. Het meet als het klaar is 36 x 46 cm (zonder passe-partout), Het complete pakket bestaat uit voldoende stof (100% linnen, 14 draads), 18 kleuren borduurgaren, borduurnaald en een duidelijk telpatroon. De prijs van dit complete pakket is ƒ 39,50. Abonnees betalen ƒ 32,-. Als u langer dan 3 jaar abonnee bent, betaalt u slechts ƒ 30,90. De verzendkosten bedragen ƒ 3,50. Deze telt u op bij het bedrag dat op u van toepassing is. Bestelnummer 9415.

U kunt deze borduurpakketten bestellen door het desbetreffende bedrag + de verzendkosten over te maken op bankrekeningnr. 65.33.15.309 van Terdege in Apeldoorn, onder vermelding van het bestelnr. en uw naam en adres. Hebt u alleen een girorekening, maak dan het bedrag + verzendkosten over op giro 31.85.151 van Terdege in Apeldoorn en vermeld daarbij het gewenste bestelnr. Prachtig, vind u niet, dit veelkleurige boeket in blauwe rieten mand. Dit schilderij past in vrijwel elk interieur Het meet als het klaar is 48 X 40 cm. Het complete pakket bestaat uit 10 draads linnen, 26 kleuren borduurzijde, telpatroon en een duidelijke instructie. Bestelnummer 0484. Dit borduurpakket kost ƒ 63,75, voor abonnees is het ƒ 55,25. Abonnees die meer dan drie jaar geabonneerd zijn op Terdege kost het ƒ 53,75. De verzendkosten bedragen ƒ 5,50.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.